IzdvojenoUdrugeVijesti

PLANINARSKI KLUB IVANEC Dodjeljena priznanja polaznicima Opće planinarske škole za 2018. godinu

Opću planinarsku školu uspješno su završilo 24 člana

Ivanec – Planinarski klub Ivanec je u restoranu BVB u Ivancu održao svečanost dodjele priznanja polaznicima opće planinarske škole za 2018. godinu.

U uvodnom dijelu svima se obratio Tomislav Friščić, voditelj Opće planinarske škole.

On je istaknuo da je škola trajala ukupno 20 sati predavanja, uz 6 dana izleta, odnosno vježbi, gdje su polaznici stekli osnove planinarstva, obrađivane su teme povijest planinarstva, upoznavanje sa planinarskom opremom,planinarskom organizacijom, upoznavanje planina, zaštiti prirode, osnove meteorologije, upoznati su o opasnostima u planinama, o pripremama za odlazak u planinu, boravak u planini, kretanje u planini, o prvoj pomoći, osnovama spašavanja i HGSS-u, o orijentaciji, osnovama spelologije i o korištenju tehničke opreme i o visokogorskom planinarenju.

Zatim su svoje viđenje o završenoj Općoj planinarskoj školi predstavili predavači, a dojmove i sami polaznici škole.

Opću planinarsku školu uspješno su završilo 24 člana; Irena Videc, Jasna Ranogajec, Ivan Maltar, Silvija Košćec, Dario Milec, Marija Sambol, Marko Žulićek, Marko Belač, Marija Možar, Marko Petek, Božidar Kljunić, Lidija Horvat, Davor Pavleković, Aleksandar Kordić, Ivana Banek, Zdenko Valović, Damir Androić, Barbara Klapčić, Ljiljana Inkret Martinčević, Miljenko Martinčević, Ladislav Juhas, Alen Cafuta, Anita Ernoić i Miroslav Rohtek.

Foto: Marijan Friščić

Na svečanom skupu trebala je biti i Jadranka Čoklica, dopredsjednica Planinarskog saveza Hrvatske, međutim zbog obaveza je opravdala nedolazak i predsjednika PK Ivanec, Tomislava Friščića, ‘ovlastila’ da uputi čestitke u njezino ime  svim polaznicima koji su opću planinarsku školu uspješno završili.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close