InfoRekreacijaUdruge

PLANINARSKI KLUB IVANEC Izlet na Čevo za Sekciju mladeži iz osnovnih škola Ivanec, Klenovnik i Kamenica u subotu, 29. rujna

Duljina pješačke staze je 4.5 kilometra uz visinsku razliku 350 metara

Ivanec – Planinarski klub Ivanec za svoju Sekciju mladeži iz osnovnih škola Ivanec, Klenovnik i Kamenica u subotu, 29. rujna, organizira planinarski izlet na Čevo.

Izlet se organizira povodom Dana čistih planina koji se obilježava 26. rujna, okupljanje sudionika izleta je 9:45 sati u Podevčevu kod bistroa Brk, potom slijedi pozdravni govor i organizatora, te početak uspona.

Na vidikovcu Balkon planiran je odmor i razgledavanje, dolazak na vrh Veliki Čevo očekuje se oko podneva, a nakon zadržavanja na njemu, u 13:15 sati planiran je povratak na polaznu točku.

Duljina pješačke staze je 4.5 kilometra uz visinsku razliku 350 metara.

Prijevoz do polazne točke i natrag osiguravaju roditelji, a svaki sudionik s prijavom na izlet potvrđuje da će se pridržavati uputa i odluka vodiča i voditelja.

Za izlet je potrebna odjeća i obuća prikladna za jesen, za hodanje po šumskom, kamenitom i skliskom terenu (planinarske gojzerice, ruksak, ljetna jakna (vjetrovka), zaštita od insekata). Potrebni su sendviči, voda i čokoladice za energiju.

U slučaju lošeg vremena, izlet se odgađa.

PROGRAM OBILASKA (od 10:00 do 13:30 sati)

9:45 okupljanje sudionika u Podevčevu kod bistroa Brk (na oštrom zavoju)
10:00 pozdravni govor, upute vodiča i početak uspona
11:15 vidikovac Balkon, odmor i razgledavanje
12:00 Veliki Čevo
13:15 povratak na polaznu točku
13:30 završni govor i kraj izleta

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close