InfoUdruge

PLANINARSKI POHOD “‘Putem Ivanečke planinarske obilaznice’ u spomen na poginule i umrle hrvatske branitelje s područja Grada Ivanca”, nedjelja, 26. svibnja – pridružite se

Ići će se rutom Ivanec – Jamine – Žgano Vino s dvije kontrolne točke Ivanečke planinarske obilaznice

UDVDR Ogranak Ivanec i Planinarski klub Ivanec u suradnji s HVIDR-a Ivanec organiziraju planinarski pohod “‘Putem Ivanečke planinarske obilaznice’ u spomen na poginule i umrle hrvatske branitelje s područja Grada Ivanca”

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Ivanec i Planinarski klub Ivanec u suradnji s HVIDRa Ivanec organiziraju u nedjelju (26. svibnja) „5. memorijalni planinarski pohod ‘Putem Ivanečke planinarske obilaznice’ u spomen na poginule i umrle hrvatske branitelje s područja Grada Ivanca“.

Okupljanje sudionika pohoda je kod Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u centru Ivanca u 8:45 sati nakon čega će biti odana počast stradalima, a okupljene će pozdraviti predstavnici organizatora.

Potom započinje pohod, a ići će se rutom Ivanec – Jamine – Žgano Vino.

Na tom se dijelu Ivanečke planinarske obilaznice nalaze dvije kontrolne točke koje će sudionici moći, ukoliko to žele, pečatom evidentirati u svom Dnevniku planinarske obilaznice kojeg će biti moguće kupiti prije početka pohoda.

Završetak pohoda očekuje se oko 11:00, nakon čega će uslijediti tematski sat o ulozi hrvatskih branitelja s područja Grada Ivanca u Domovinskom ratu, potom druženje i domjenak na prostoru izvorišta Žgano vino.

Na Pohodu mogu sudjelovati svi koji to žele.

Planinarski pohod u spomen na poginule i umrle hrvatske branitelje s područja Grada Ivanca prvi puta je održan 30. svibnja 2015.

Foto: Arhiva

Tags

Povezani Članci

Close