SportVijesti

PLENUM KLUBOVA ŽNS VARAŽDIN Drugi dio sezone seniorskih liga započinje 25. ožujka

Varaždin – Održan je Plenum klubova seniora Županijskog nogometnog saveza Varaždin, na kojemu je bilo nazočno 38 predstavnika klubova od ukupno 50, odnosno njih 76 %.

Glavni tajnik ŽNS Varaždin, Ivan Novak otvorio je Plenum, upoznao predstavnike klubova sa dnevnim redom i novostima iz ureda Saveza.

Potom je predsjednik Nenad Horvatić prezentirao predstavnicima klubovima odluke Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza Varaždin i Hrvatskog nogometnog saveza, da bi Tehnički tajnik Željko Franić prezentirao klubovima postupak licenciranja za natjecateljsku godinu 2018/19.

Županijski nogometni instruktor, Nikica Bunić prezentirao je projekt nogometnih centara, a vezano na natjecanje mlađih uzrasnih kategorija.

Povjerenik za natjecanje Nino Vugrinec predložio je klubovima odgađanje početka prvenstva zbog loših vremenskih uvjeta, s čime su se predstavnici složili.

Pa je tako usaglašeno da će sve seniorske županijske nogometne lige drugi dio sezone započeti 25. ožujka, a rasporedi natjecanja bit će objavljeni na internet stranici Županijskog nogometnog saveza Varaždin.

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close