SportVijesti

POČELE PRIPREME 20-ak rukometašica Ivanca odazvalo se na prvi trening – ligu će igrati 5 ekipa, cilj Ivančanki je plasman u rang više

Treninzi se održavaju svakodnevno, a koristi se i sportska dvorana srednje škole Ivanec i Fitnes centar u sklopu sportske dvorane

Ivanec – Rukometašice Srednjoškolskog ženskog rukometnog kluba Ivanec jučer, u utorak, započele su s pripremama za novu prvenstvenu sezonu 2019./2020. u Trećoj hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever.

Prvog dana priprema, treneru Zoranu Drušku odazvalo se dvadesetak igračica i kondicijski  trening  odrađen je na terenima izletišta Jarki u Ivancu.

Treninzi se održavaju svakodnevno, a koristi se i sportska dvorana srednje škole Ivanec i Fitnes centar u sklopu sportske dvorane.

Uprava kluba na čelu sa predsjednikom Davorom Vrčekom istakla je cilj ekipe, a to je osvajanje 1. mjesta i plasman u viši rang natjecanja, u Drugu hrvatsku rukometnu ligu Sjever.

Prema informacijama iz Kluba, liga će brojati svega pet ekipa, a kojim će se sistemom igrati odlučit će se na Plenumu klubova koji je sazvan za četvrtak, tj. sutra navečer u Varaždinu, u prostorijama Rukometnog saveza Varaždin Sportske dvorane Graberje.

Tags

Povezani Članci

Close