Gospodarstvo

Poduzetničko diplomatski vikend u Trakošćanu

U cilju gospodarskog povezivanja, mogućih partnerstva i otvaranja novih tržišta za hrvatska poduzeća, proizvode i usluge, danas se u prostorima Dvora Trakošćan održava 2. Poduzetničko-diplomatski vikend.

Ovaj susret obrtnika, malih i srednjih poduzetnika s trgovinsko-gospodarskim diplomatskim savjetnicima akreditiranim u Hrvatskoj i predstavnicima francuskih tvrtki u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Mađarskoj i Sloveniji, organizira Hrvatska poduzetnička inicijativa, a u cilju gospodarskog povezivanja i otvaranja novih putova i tržišta za hrvatske usluge i proizvode u zemljama Europske unije.

 

Skup su otvorili prigodnim riječima Philippe Colombani voditelj ureda za ekonomska pitanja pri veleposlanstvu Republike Francuske, Blanka Glavica Ječmenica zamjenica župana Varaždiske županije, Mirza Štabić predsjednik HOK-a, Marijeta Ščehić izaslanica pedsjednika Republike Hrvatske i dr.

Nakon uvodnih formalnosti, uslijedilo je upoznavanje i predstavljanje sudionika, te prezentacija tvrtki, proizvoda i usluga. Održava se i okrugli stol na kojem će sudjelovati predstavnici Ekonomskog i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta iz Zagreba, Hrvatske gospodarske komore, hrvatskih financijskih i bankarskih institucija, veleposlanstva Republike Francuske u Hrvatskoj i brojni drugi.

 

 

{gallery}HPI_2011{/gallery}

Povezani Članci

Close