InfoPolitika

POLITIČKA AKADEMIJA HNS-A Priznanja gradonačelniku Lepoglave Marijanu Škvariću i županijskoj vijećnici Mariji Ribić

Osim političkog kviza i natjecanja koja su se održavala u 19 disciplina, održani su i radni sastanci stranačkih tijela HNS-a, Predsjedništva i Središnjeg odbora, koji su još jednom potvrdili snagu i jedinstvo stranke

Proteklog su vikenda u Svetom Martinu na Muri održani tradicionalni, ovoga puta 13. susreti Političke akademije Hrvatske narodne stranke.

Politička akademija HNS-a na kraju svake akademske godine organizira susrete za sve izabrane predstavnike u jedinicama lokalne samouprave.

Ti su susreti prerasli u veliko stranačko okupljanje, a ove je godine sudjelovalo više od 2000 članica i članova HNS-a, čime se ovaj susret svrstao među najbrojnije. Među njima je bilo i 600-injak članova stranke iz Varaždinske županije.

Osim političkog kviza i natjecanja koja su se održavala u 19 disciplina, održani su i radni sastanci stranačkih tijela HNS-a, Predsjedništva i Središnjeg odbora, koji su još jednom potvrdili snagu i jedinstvo stranke.

Već tradicionalno, HNS na susretima Političke akademije nagrađuje svoje članove za predan rad, a priznanja i nagrade dodjeljuju se najboljim vijećnicima u lokalnim samoupravama te najboljim predavačima u sklopu seminara koje je organizirala Politička akademija HNS-a

Ove je godine među dobitnicima nagrada i potpredsjednik varaždinske Županijske organizacije HNS-a, lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić, koji je nagrađen kao uspješan učitelj Političke akademije, dok je Marija Ribić, predsjednica lepoglavske podružnice Ženske inicijative HNS-a te zamjenica predsjednice varaždinske Županijske organizacije Ženske inicijative HNS-a, primila vrlo važno priznanje, kao najbolja vijećnica u Varaždinskoj županiji.

Foto: HNS

Tags

Povezani Članci

Close