SportVijesti

POLUMARATON STAREK Dobri nastupi trkača iz Ivanca i okolice – provjerite poretke

Sudjelovali u sve tri utrke

Zagreb – U organizaciji Atletskog kluba Maksimir na Jarunu se održao 32. polumaraton “Ivan Starek”, koji se sastojao od glavne, utrke na 21,097  kilometara, te utrka na 5 i 10 kilometara, odnosno „Jarunske petice“ i „Jarunske desetke“.

Foto: TK Ivančica

U konkurenciji 261 muškarca pobjednik polumaratona je Ivan Dračar iz Atletskog kluba Kvarner, a od članova Trkačkog kluba Ivančica Ivanec, Vjekoslav Vorih osvojio je 34., Mario Surjak 94., Božidar Željezić 189., a Josip Jakop 213. mjesto.

Nikica Šincek iz Ivanca osvojio je 221., a Rosando Kramar iz Cvetlina 241. mjesto.

U konkurenciji 71 žene pobijedila je Bojana Bjeljac iz Atletskog kluba Zrinjevac – Maksimir, a Mateja Mavrek iz Žarovnice, članica AK Forca Zagreb na cilj je stigla 24.

————————————————————————————————————

Pobjednik Jarunske desetke“ u konkurenciji 119 muškaraca je Daniel Ivaničić iz Atletskog kluba Liburnija Rijeka, Tamara Igrec iz Atletskog kluba Sljeme bila je najbrža, a Sandra Šincek iz Ivanca osvojila je 31. mjesto u konkurenciji 107 žena.

————————————————————————————————————

Pobjednik „Jarunske petice“ u konkurenciji 65 muškaraca je Filip Filošević iz Trkačkog kluba Swibir, Ivan Gotal iz Atletskog kluba Forca bio je 3., a Zvonimir Jakop iz Trkačkog kluba Ivančica Ivanec 19.

Među ženama pobijedila je Lucija Šćur iz Durbovnika, a Marina Jakop iz Trkačkog kluba Ivančica Ivanec na cilj je stigla u konkurenciji 76 natjecateljica.

Foto: TK Ivančica

 Rezultati:

https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/705?fbclid=IwAR1iPLWw88m_xNJ9vq8DcGPRl321yX-Tfl-5vWE5-var-_uMX-DiJHi1ujY

 

 

Povezani Članci

Close