GospodarstvoGradovi i OpćineInfoPromotivni materijal

POSLOVNA ZONA IVANEC Nastup na sajmu REXPO 2018 rezultirao povećanim brojem upita za proizvode i usluge izlagača

Zajednički nastup na sajmu prepoznat kao vrijedan benefit Grada Ivanca i izvrsnu priliku za promociju i unaprjeđenje poslovanja suizlagača

Ivanec – Poslovna zona Ivanec je povodom završetka REXPO 2018 sajma objavila slijedeće priopćenje:

Poštovani suizlagači,

ovim Vam se putem želimo zahvaliti što ste zajedno s Gradom Ivancem i Poslovnom zonom Ivanec d.o.o. sudjelovali na međunarodnom sajmu investicijskih projekata REXPO 2018.

Iznimno nam je zadovoljstvo što ste zajednički nastup na sajmu prepoznali kao vrijedan benefit Grada Ivanca i izvrsnu priliku za promociju i unaprjeđenje Vašeg poslovanja.

Ističemo kako je nastup na sajmu rezultirao povećanim brojem upita za Vaše proizvode i usluge, a svim zainteresiranim sudionicima podijeljen je Vaš promotivni materijal koji sadrži kontakt podatke.  

Svojim ste angažmanom dali doprinos i iskazali partnersku suradnju s Gradom Ivancem kao jedinicom lokalne samouprave, koja svoj gospodarski razvoj temelji upravo na razvoju povoljnog poslovnog okruženja za poduzetnike.

Također, ukoliko imate primjedbe ili prijedloge za buduće nastupe, molimo Vas da nam ih dostavite kako bi unaprijedili našu zajedničku prezentaciju na obostrano zadovoljstvo.

 Radujemo se budućoj suradnji s Vama.”

Foto: Poslovna zona Ivanec

Foto: Poslovna zona Ivanec

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close