GospodarstvoGradovi i OpćineInfo

POSLOVNA ZONA IVANEC Radionica o programu mentorstva poslovnih anđela za poduzetnike početnike u Varaždinu, 18. rujna

Riječ je o programu koji Poslovna zona Ivanec d.o.o. provodi u sklopu EU projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za mala i srednja poduzeća putem poduzetničkog centra Poslovne zone Ivanec“

Poslovna zona Ivanec d.o.o. poziva poduzetnike i obrtnike početnike (osnovane 2016., 2017. i 2018. godine) s područja cijele Varaždinske županije i šire na informativnu radionicu o programu mentorstva poslovnih anđela namijenjenim poduzetnicima početnicima.

Prezentacija će se, u suradnji s HZZ-om, održati u prostorima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Varaždinu, Ulica baruna Trenka 56, s početkom u 10 sati.

Tom prilikom sudionici će dobiti sve informacije o načinu i uvjetima prijave na program te o pripremi poslovnih planova.

Radionicu će održati predstavnici tvrtke Poslovna zona Ivanec d.o.o.

Riječ je o programu koji Poslovna zona Ivanec d.o.o. provodi u sklopu EU projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za mala i srednja poduzeća putem poduzetničkog centra Poslovne zone Ivanec“.

Mladim poduzetnicima i obrtnicima njime se nudi mogućnost da im uspješni poslovni ljudi, tzv. poslovni anđeli, kroz mentorstvo prenesu svoja iskustva i znanja o tome kako uspješno pokrenuti i razvijati biznis.

Projekt je sufinanciran europskim sredstvima i za sve sudionike je potpuno besplatan.

Ulaz na radionicu, na kojoj ćete dobiti sve informacije o navedenom programu, slobodan je za sve zainteresirane.

Detalji projekta dostupni su u prilogu.

Povezani dokumenti

Info: Grad Ivanec

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close