GospodarstvoInfo

POSLOVNA ZONA U sklopu EU projekta vrijednog 522.957,53 kuna održana nova edukacija za poduzetnike

Poduzetnici su vježbali svoje komunikacijske vještine i tehnike uspješnog javnog nastupa i poslovnog pregovaranja te osnove marketinga

Ivanec – u Gradskoj vijećnici Ivanec održana je interaktivna, specijalizirana edukacija pod nazivom „Poslovno komuniciranje i marketing u službi poslovnog uspjeha“.

Edukacija je jedna od novih visokokvalitetnih usluga koje Poslovna zona Ivanec d.o.o. pruža postojećim i novoosnovanim poduzetnicima u sklopu projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za mala i srednja poduzeća putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.“, financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj – Operativni program Konkurentnost i kohezija.

Interaktivna radionica bila je podijeljena na teorijski i praktični dio, a velik odaziv potvrdio je korisnost i važnost obrađene teme za suvremeno poslovanje poduzetnika na tržištu koje je sve zahtjevnije i konkurentnije.

Poduzetnici su vježbali svoje komunikacijske vještine i tehnike uspješnog javnog nastupa i poslovnog pregovaranja te osnove marketinga.

Educirali su se o tome kako uspješno razgovarati i pregovarati s klijentima te kako međusobno komunicirati s kolegama, a sve u cilju uspješnijeg i prosperitetnijeg poslovanja.

Ovu specijaliziranu poslovnu edukaciju održala je Irma Dračić iz tvrtke CAD – ING d.o.o. Riječ je o renomiranoj tvrtki na nacionalnom i međunarodnom tržištu u području poslovnog savjetovanja.

Poslovna zona Ivanec zajedno s Projektnim uredom Grada Ivanca za EU fondove koji unutar nje djeluje kao specijalizirana jedinica za EU fondove nastavljaju s provedbom projektnih aktivnosti koje obuhvaćaju cijeli niz novih kvalitetnih usluga za poduzetnike.

Ukupna vrijednost predmetnog projekta je 522.957,53 kuna, a od toga je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna.

Info: Grad Ivanec

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close