Gradovi i OpćineVijesti

Poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja Grada Lepoglave

Sve do 31. listopada građani, pravne i fizičke osobe i gradonačelnik Lepoglave, mogu lepoglavskom gradskom Povjerenstvu za dodjelu priznanja dostaviti svoje prijedloge za dobitnike ovogodišnjih javnih priznanja grada Lepoglave.

Javna priznanja dobitnicima će biti uručena uz Dan Grada u prosincu.

Dodijeliti će se zaslužnim osobama, pojedincima i ustanovama, za iznimna dostignuća i doprinos od osobite važnosti za razvitak i ugled grada, a poglavito za uspjehe u unpređivanju gospodarstva, znanosti, kulture, prosvjete, sporta, skrbi i zaštite prirodnog okoliša, te drugih javnih djelatnosti, kao i za poticanje aktivnosti koje su prema tome usmjerene.

Javna priznanja grada Lepoglave su proglašenje počasnim građaninom, priznanje za životno djelo, nagrada za iznimna dostignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju, te nagrada za doprinos ugledu i promociji grada Lepoglave u zemlji i inozemstvu.

Prijedlozi kandidata za dobitnike ovogodišnjih javnih priznanja grada Lepoglave podnose se uz opširno pismeno obrazloženje Povjerenstvu za dodjelu javnih priznanja Grada Lepoglave, na gradsku adresu.

Povezani Članci

Close