UdrugeVijesti

PREDSJEDNIŠTVO HVIDR-A IVANEC Podržava prosvjed u Vukovaru kojim se želi upozoriti na neprocesuiranje ratnih zločinaca – u narednom razdoblju provest će se nekoliko programa

Prihvaćen je prijedlog UDVDR Ogranak Ivanec za zajedničku organizaciju i provedbu humanitarnog turnira u belotu i pikadu, a koji bi se u prostorijama udruga održao krajem listopada ili početkom studenoga

Ivanec – Predsjedništvo HVIDR-a Ivanec održalo je svoju sjednicu na kojoj se raspravljalo o nekoliko aktualnih tema.

Tako je izražena potpora prosvjedu u Vukovaru ove subote s ciljem da se upozori na neprocesuiranje ratnih zločinaca, a nazočit će mu neki od članova ivanečke HVIDR-e.

Također, prihvaćen je prijedlog UDVDR Ogranak Ivanec za skorim održavanjem humanitarnog turnira u belotu i pikadu, a koji bi se u prostorijama udruga održao krajem listopada ili početkom studenoga.

Isto tako, prihvaćen je prijedlog UDVDR Ogranak Ivanec za suradnju sa Očnim centrom Ivanec, prema kojemu će članovima obiju udruga biti omogućen popust od 30% na cijene iz asortimana imenovanog poduzeća.

Ugovor s Očnim centrom Ivanec bit potpisan na prigodnoj svečanosti u subotu, 20. listopada.

Razgovaralo se i o dugoročnom rješavanju pitanja prostora za rad, o čemu će se u skorom razdoblju intenzivirati aktivnosti.

Od ostalih nadolazećih aktivnosti, HVIDR-a Ivanec će suradnji sa UDVDR Ogranak Ivanec i Udrugom Branitelji Hrvatske Lepoglava nizom događanja od 17. do 20. studenog obilježiti sjećanje na žrtvu Vukovara.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close