IzdvojenoNašim krajemObrazovanjeVijesti

PRIGOREC Uspješno odrađena “Vježba evakuacije i spašavanja Prigorec 2019” – učenici i učitelji smireni, vatrogasci brzi i temeljiti

Nakon uočenog dima uključen je zvučni signal, potom je obaviješten vatrogasni operativni centar na broj 193 te su učenici u pratnji svojih učitelja napustili školsku zgradu

Prigorec – U utorak je tijekom jutarnjih sati u Područnoj školi u Prigorcu je izvedena je vježba evakuacije i spašavanja te simulacija gašenje požara u pod nazivom “Vježba evakuacije i spašavanja Prigorec 2019”.

Nakon uočenog dima uključen je zvučni signal, potom je obaviješten vatrogasni operativni centar na broj 193 te su učenici u pratnji svojih učitelja napustili školsku zgradu.

Po obavljenoj evakuaciji, provjeri i prozivci na prostoru školskog dvorišta, pričekalo se vatrogasce koji su stigli u kratkom roku po zvučnoj objavite napravili potrebne radnje.

Vježba je uspješno okončana, a tijekom nje pokazana je smirenost učitelja i učenika, te spremnost vatrogasaca za suočavanje s izvanrednim situacijama.

Foto: OŠ Ivanec

Tags

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close