GospodarstvoGradovi i OpćineVijesti

PROJEKTNI URED GRADA IVANCA U HGK Varaždin održao savjetovanje za poduzetnike

Riješene su i nedoumice i nepoznanice koje poduzetnici imaju kad je u pitanje EU financiranje

Varaždin – Konzultanti Projektnog ureda Grada Ivanca za EU fondove predvođeni direktoricom Poslovne zone Ivanec d.o.o. mr. sc. oec. Lanom Labaš u četvrtak su, 30. kolovoza, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Varaždin, održali za poduzetnike i obrtnike informativno – edukativnu prezentaciju pod nazivom „Mogućnosti financiranja iz EU fondova za poduzetnike i obrtnike“.

Održana prezentacija dio je aktivnosti i osmišljenih visokokvalitetnih usluga koje Poslovna zona Ivanec d.o.o. zajedno s Projektnim uredom Grada Ivanca za EU fondove provodi u sklopu projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za mala i srednja poduzeća putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.“, financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj – Operativni program Konkurentnost i kohezija.

Dvadesetak poduzetnika kroz interaktivnu prezentaciju informiralo se o trenutno otvorenim natječajima i javim pozivima te o natječajima i pozivima, a koji su prema Indikativnom planu u najavi za otvaranje do kraja 2018. godine.

Imali su priliku dobiti i sve relevantne informacije o uvjetima prihvatljivosti poduzeća i aktivnosti, intenzitetima potpore i sredstvima koja bespovratno mogu ostvariti, a sukladno njihovim individualnim potrebama i mogućnostima.

Edukativni dio prezentacije bio je usmjeren na predstavljanje inicijalnih koraka u osmišljavanju prihvatljive projektne ideje i projektne prijave, a završetak održanog savjetovanja popraćen je nizom pitanja zainteresiranih poduzetnika te konstruktivnom raspravom o EU fondovima.

Riješene su i nedoumice i nepoznanice koje poduzetnici imaju kad je u pitanje EU financiranje.

Projekt Poslovne zone Ivanec d.o.o. ukupne vrijednost 522.957,53 kune, a od toga bespovratno sufinanciran u iznosu od 436.561,26 kuna, nastavlja se s provedbom aktivno i u rujnu, kada će poduzetnicima početnicima na raspolaganju biti nove visokokvalitetne i vrijedne te iznimno korisne usluge, a odnose se na program mentoriranja poduzetnika početnika od strane relevantnih stručnjaka.

Info: Ivanec.hr

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close