InfoIzdvojenoUdruge

Projektu Udruge udomitelja i obiteljskih domova “Nada” Ivanec naziva “Upoznaj prirodu, upoznaj sebe” financijska potpora Zaklade Adris

Ivanec – Projekt Udruge udomitelja i obiteljskih domova “Nada” Ivanec naziva “Upoznaj prirodu, upoznaj sebe” dobio je financijsku potporu Zaklade Adris, odabran i projekt Udruge udomitelja “Nada” Ivanec.

Udruga udomitelja i obiteljskih domova Nada svoj je program prijavila u području Ekologije i za njega će, zajedno s još pet srodnih projekata, biti potpomognuta iznosom od 260.000,00 kuna.

A o vrijednosti i kvaliteti prijavljenog programa Udruge udomitelja Nada dovoljno govori činjenica kako su u području Ekologije podržani projekti Veleučilišta u Rijeci, Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta Josipa Juraja Strossmajera u Osijeku, te Osnovnih škola iz Brestovca i Donje Dubrave.

Zaklada Adris najveća je korporativna zaklada u ovom dijelu Europe, svojim djelovanjem promiče i potiče inovativnost i kvalitetu u znanstvenom i umjetničkom radu, podupire darovite učenike, studente i znanstvenike, štiti i promiče hrvatsku izvornost i jača ekološku svijest te pomaže najpotrebitijima u hrvatskom društvu.

U odabiru programa koje će podržati osnovni kriteriji bili su izvrsnost, inovativnost, znanje, dobrota, pomaganje, odgovornost, tolerancija i otvorenost.

Foto: Ilustracija

Povezani Članci

Close