192 PolicijaInfo

PROMETNE NESREĆE S OZLIJEĐENIM OSOBAMA Kod Donje Voće pad s motocikla, u Druškovcu slijetanje automobilom u cestovni jarak

Kod Donje Voće 76.godišnjak na motociklu, u Druškovcu 37.godišnjak pod utjecajem alkohola od 0.54 g/kg i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom

Donja Voća / Druškovec – U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 30. svibnja oko 17 sati, na županijskoj cesti 2 101 kod Donje Voće, ozlijeđen je 76-godišnjak.

On je upravljao motociklom iz smjera Donjeg Ladanja u smjeru Donje Voće te je ulaskom u lijevi zavoj, izgubio nadzor na upravljačem motocikla.

Pritom je došlo do prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik.

Nakon prometne nesreće, 76-godišnjak se motociklom odvezao kući te je zbog zadobivenih ozljeda naknadno zatražio pomoć u Općoj bolnici Varaždin.

Njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

———————————————————————————————————

Jučer, 31. svibnja oko 21.30 sati, u prometnoj nesreći koja se dogodila u Druškovcu, ozlijeđen je 37-godišnjak.

On je upravljao  osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 0.54 g/kg i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom, iz smjera Novaka u smjeru Koškovca.

Prilikom ulaska u desni oštri zavoj, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti te noćnim uvjetima vožnje, izgubio je nadzor na vozilom i u zanošenju sletio ulijevo u cestovni jarak.

Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Info: PU varaždinska

Povezani Članci

Close