InfoKnjigaNašim krajemZanimljivosti

PROMOCIJA KNJIGE Josipa Pavičić Berardini u Lepoglavi predstavlja svoju borbu s karcinomom kroz knjigu “Šest milimetara” – utorak, 15. siječnja

U knjizi "Šest milimetara" pratimo Josipu od idiličnog obiteljskog odmora na Bosporu do dana koji mijenja sve – pregleda i dijagnoze – a zatim operacija i razvoda braka u vrijeme pisanja ove knjige, sve do opraštanja s bliskom prijateljicom Ivanom Popović koja nije uspjela pobijediti karcinom

Lepoglava – U Gradskoj knjižnici Ivana Belostenca u Lepoglavi, u utorak, 15. siječnja s početkom u 18 sati, svoju će knjigu „Šest milimetara“ predstaviti njena autorica Josipa Pavičić Berardini

Kako se osjećala nakon dijagnoze karcinoma, od čega se sve morala oprostiti i kako je ponovno osmislila svoj život, ali i koje je korake morala poduzeti na putu ozdravljenja, sve to u ovoj knjizi opisuje Josipa, a više će reći na samoj promociji.

Ne dopustivši da je strah nadvlada, s punom sviješću suočila se s odlukama koje su bile pred njom, a njezina ispovijest može pomoći i brojnim drugim ženama koje se suočavaju s dijagnozom karcinoma.

U knjizi “Šest milimetara” pratimo Josipu od idiličnog obiteljskog odmora na Bosporu do dana koji mijenja sve – pregleda i dijagnoze – a zatim operacija i razvoda braka u vrijeme pisanja ove knjige, sve do opraštanja s bliskom prijateljicom Ivanom Popović koja nije uspjela pobijediti karcinom.

Josipa Pavičić u svojoj ispovijesti iskreno opisuje suočavanje s najtežim odlukama u životu, pritom navodi sve što bi moglo zatrebati čitateljicama u sličnim životnim okolnostima.

Josipa Pavičić Berardini provela je dva desetljeća karijere u tiskanim i TV medijima te objavila tri romana prodana u rekordnim nakladama – „Sara Santini“, „GL’amour“ i „Lopov moje mladosti“.

Danas je voditeljica autogenog treninga, bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške.

Majka je dvaju sinova.

Povezani Članci

Close