InfoIzdvojeno

Provjerite; ako imate ovaj štednjak postoji opasnost od eksplozije

Tvrtka Bosch Hrvatska objavila je na svojim stranicama kako je na nekim modelima samostojećih plinskih štednjaka moguća opasnost od eksplozije.

Vlasnike određenih samostojećih plinskih štednjaka zato mole da postupe u skladu sa sljedećom sigurnosnom obavijesti.

Sigurnosnu obavijest tvrtke u cijelosti:

Moguća opasnost od eksplozije na samostojećim plinskim štednjacima proizvedenim u razdoblju od 2009. g. do 2011. g.
Molimo vlasnike određenih samostojećih plinskih štednjaka da postupe u skladu sa sljedećom sigurnosnom obavijesti.

Problem se javlja na ograničenom broju samostojećih plinskih štednjaka proizvedenih između siječnja 2009. i listopada 2011. godine. U rijetkim slučajevima plinski spojni priključak mogao bi biti oštećen. Kao posljedica toga, može doći do curenja plina, a u iznimno rijetkim slučajevima postoji opasnost od eksplozije.

Kako bi izbjegli bilo kakve moguće opasnosti, vlasnici kućanskog uređaja na kojemu se navedeni problem javlja trebali bi odmah isključiti dovod plina na kućanski uređaj i ne upotrebljavati ga prije zamjene spojnog priključka.

Svim vlasnicima kućanskih uređaja na kojima se navedeni problem javlja nudimo besplatnu zamjenu spojnog priključka od strane kvalificiranog servisnog inženjera. Zamjena se izvodi u vlasnikovom domu, njome se u potpunosti uklanja problem, besplatna je i vlasnik nema dodatnih troškova ni ne mora ulagati dodatni trud.

Predani smo osiguravanju najviših sigurnosnih standarda, vrhunske kvalitete proizvoda i pouzdanosti svih naših proizvoda. Stoga provodimo ovu dobrovoljnu sigurnosnu mjeru. Ispričavamo se zbog izazvanih neugodnosti i zahvaljujemo vam na razumijevanju i strpljenju, stoji u Boschovoj obavijesti.

Povezani Članci

Close