InfoRekreacijaUdruge

PRVA POMOĆ 16. gradsko natjecanje ekipa prve pomoći – pobjednici Klenovnik i Maruševec

Klenovnik – Na natjecanju ekipa prve pomoći održanom u dvorani Osnovne škole Klenovnik, Osnovna škola grofa Janka Draškovića Klenovnik (mentorica Karmelka Car) osvojila je 1. mjesto u kategoriji pomlatka, a u kategoriji mladeži prvo mjesto osvojila je Srednja škola Maruševec (mentorica Sanja Premec).

Drugo mjesto u kategoriji pomlatka osvojila je ekipa OŠ Maruševec (mentorica Marilena Turk), a 3.mjesto OŠ Bednja (mentorica Ana Ernoić).

Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 10 ekipa prve pomoći; 8 ekipa iz kategorije pomlatka i dvije ekipe iz kategorije mladeži.

U kategoriji pomlatka natjecale su se OŠ Klenovnik, OŠ Bednja (mentorica Ana Ernoić), OŠ Ivanec (mentorica Melita Brodar), PŠ Salinovec (mentorica Melita Brodar i zamjenik mentorice Josip Kraš), OŠ Lepoglava (mentorica Ivana Rod), OŠ Maruševec (mentorica Marilena Turk), PŠ Druškovec (mentorica Gordana Teodorčević), OŠ Donja Voća (mentorica Mateja Smiljanec).

U kategoriji mladeži obje ekipe bile su iz Srednje škole Maruševec.

Natjecanje je okupilo 59 natjecatelja, 8 mentora, suce/liječnike/med.osoblje, članove komisija, osobe za realistični prikaz ozljeda, glumce (24) iz svih škola koje su se natjecale; koordinatorice natjecanja, voditeljice odmorišta, domaćine OŠ Klenovnik, ukupno oko 120 osoba.

Najbolje ekipe s ove razine natjecanja odmjeriti će se svoje snage sa ekipama iz Međimurske i Krapinsko-zagorske županije koje će se 14. travnja održati u OŠ Lepoglava.

Fotogalerija

https://www.facebook.com/pg/ivanecgdck/photos/?tab=album&album_id=1591943727588357

 

Povezani Članci

Close