Sport

Prvi bodovi rukometaša: Ivančica Ivanec – Prelog 25:24

 

Ivanec – Rukometaši Ivančice Ivanec pobijedili su Prelog u susretu 20. kola 1. rukometne lige rezultatom 25:24 i na taj način osvojili prve bodove u ovoj sezoni.

 

U rastrganoj, nervoznoj, utakmici punoj tehničkih pogrešaka s obje strane, koju su pred kraj malo ‘zakuhali’, većim dijelom susreta vrlo dobri suci Knežević i Tunuković iz Vrpolja, ključne su bile zadnje tri minute u koje se ušlo sa rezultatom 23:23. Najprije je Alen Grd obranio sedmerac, i to dok su Ivančani imali igrača manje, pa je Marko Gotal iskoristio napad domaćina, a odmah zatim i presjekao dodavanje gostiju, istrčao kontru po cijelom terenu i zabio za 25:23, pokazalo se, dovoljno za pobjedu, prvu ove sezone. Smanjili su gosti na 25:24, ostalo je minutu do kraja, imali sudački poklon-napad za izjednačenje, no napravili su pogrešku i Ivančani su sačuvali zasluženu pobjedu, koju su, očito je, željeli puno više od gostiju.

 

Frano Vujović postigao je za domaću momčad 9 golova, ključni igrač susreta Marko Gotal tri, Luka Hudoletnjak, Zoran Druško, Luka Štefanko, Luka Habunek i Tomislav Funda po 2, te Zoran Vidoni jedan gol. Nikola Geci je imao 7, a Alen Grd šest obrana. Goste je veći dio susreta u boljoj poziciji održavao vratar Vanja Lončarić, koji je sakupio 17 obrana, a najviše golova, 8, postigao je Ivan Bergovec.

Povezani Članci

Close