IzdvojenoSportVijesti

Prvo sportsko natjecanje u Ivancu nakon više od dva mjeseca: Branko Matijević među seniorima i Marija Remenarić kod seniorki najbolji ribiči na Barutani

U konkurenciji seniora i seniorki natjecalo s eukupno 29 ribiča

U organizaciji Sportsko ribolovnog društva Ivanec u nedjelju je na bajeru Barutana održano društveno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak u kategoriji seniora i seniorki.

Kod seniora je u konkurenciji 26 ribiča prvo mjesto osvojio Branko Matijević s ulovom od ukupno 3962 grama ribe, drugi je bio Nikola Geček s 2763 grama, treće mjesto zauzeo je Jurica Peček s 2569 grama, četvrti je bio Stjepan Vuk s 2332 grama, peto mjesto zauzeo je Tomica Lukavski s 2153, dok se na šesto mjesto plasirao Drago Cerovčec s ulovljena 2072 grama ribe.

U konkurenciji tri seniorke najbolja je bila Marija Remenarić s 3920 grama ulovljene ribe, drugo mjesto zauzela je Martina Mišar s 3489, dok je treća Barbara Uranić sa 1671 grama ribe.

Najveći ulov na natjecanju bio je šaran Jurice Pečeka u težini od 2150 grama dok je prvoplasirani Branko Matijević od rekordnog ulova ulovio najviše ribe diver.

Foto: Nikola Nišević

Na natjecanju je najviše ulovljeno patuljastog somića.

Troje najbolje plasiranih seniorki i seniora primilo je medalje organizatora, koje im je uručio Željko Geček, predsjednik komisije za natjecanje.

Tags

Povezani Članci

Close