Info

Raspored bogoslužja i blagoslova obitelji u ivanečkoj župnoj crkvi

Pred nama je Božić, jedan od najvećih kršćanskih blagdana, koji će u svim crkvama i našega kraja biti svečano dočekan i slavljen.

Središnja slavlja će u ivanečkoj župnoj crkvi Svete Marije Magdalene predvoditi domaći župnik velečasni Zoran Gložinić, polnoćku na Badnjak u 24 sata, a takozvana “Dječja polnoćka” bit će na Badnjak u 18:30 sati.

Svečana božićna misa bit će na Božić u 10:30 sati. Ostale mise u ivanečkoj župnoj crkvi bit će u 8, te u 18 sati, a blagoslov predškolske djece pred jaslicama u 17 sati.

Na blagdan Svetog Stjepana, u ponedjeljak svete mise bit će u 8, 10:30 te u 18 sati.

Badnjak i Božić, te blagdan sv. Stjepana proslavit će se i u Kapeli Duha Svetoga u Prigorcu, na Badnjak Misom bdijenja u 21:30 sat, a u nedjelju i ponedjeljak (na Božić i blagdan sv. Stjepana) svečanom misom u 11 sati.

Mise bdijenja slavit će se na Badnjak od 20 sati i u Samostanu sestara Klanjateljica Krvi Kristove u Ivanečkom Vrhovcu. U samostanu će na Božić i na blagdan Svetog Stjepana svečane mise biti u 9 sati.

U nastavku možete vidjeti raspored svih bogoslužja i blagoslova obitelji u ivanečekoj župnoj crkvi sv. Marije Magdalene.

raspored-bogosluzja

Povezani Članci

Close