SportVijesti

Ravna gora Trail 2016 – u tijeku pretprijave, utrka se održava 10. rujna

Ravna Gora – SRD 315 Sjeverozapad organizator je utrke Ravna gora Trail 2016, koja će se održati u subotu, 10. rujna, sastartom u 8 sati kod Filićevog doma na vrhu Ravne gore.

Trčat će se u dvije kategorije, onoj velikoj na stazi duljine 28 km s oko 1300 m uspona i isto toliko silazaka, te maloj duljine 13 km s oko 600 m uspona i silazaka.

Ravna gora Trail je natjecanje na kojem se trči stazom koja povezuje najljepše predjele Ravne gore i Trakošćana, čija utrka počinje i završava kod Filićevog doma na Ravnoj gori.

Staza natjecatelje vodi šumskim putem na vrh Ravne gore, pa preko grebena makadamom do raskrižja u naselu Žarovnica, zatim se penje na suprotni greben i njime se vraća do Filićevog doma.

Od doma se silazi lijepom šumskom stazom do dvorca Trakošćan, te se trči oko jezera, nakon kruga oko jezera vraća se istim putem do cilja u Filićevom domu.

Staza će biti u potpunosti označena.

Pretprijave za utrku primaju se isključivo putem on-line prijavnice na web stranici SRD 315 Sjeverozapad (http://www.315-sjeverozapad.hr/ravna-gora-trail-2015), a prijava je potvrđena uplatom startnine u iznosu od 50 kuna za članove SRD 315 Sjeverozapad, te 100 kuna za ostale sudionike utrke.

U startninu je uključen topli obrok i piće nakon utrke, natjecateljski broj, tekućina, voće i keksi na okrijepnim stanicama, te majice. Najbolji trkači u muškoj i ženskoj konkurenciji primit će nagrade organizatora i sponzora utrke.

Dodatne informacije na 099/7552-902 (Vanja) i 091/566-2510 (Mladen).

Foto: Arhiva

Povezani Članci

Close