SportVijesti

RAZMATRA SE U KOJEM TERMINU Europsko prvenstvo u nogometu definitivno će biti pomaknuto s planiranog termina u lipnju i srpnju

Europsko prvenstvo trebalo bi početi 12. lipnja utakmicom između Turske i Italije u Rimu

Europsko prvenstvo u nogometu evidentno je neće se odigrati u predviđenom terminu, ali čini se otpada i ideja da se organizira u 2021. godini, pišu Sportske novosti.

Kako donosi engleski The Telegraph, Euro bi se mogao organizirati u prosincu ove godine…

Naime, prema njihovim informacijama iz povjerljivih izvora, nogometno prvenstvo bit će pomaknuto za prosinac i održat će se na zimu!

“UEFA će razmotriti pomicanje Eura da omogući Premier ligi i drugim klupskim natjecanjima da nadoknade utakmice zbog kaosa koji je napravio korona virus. O radikalnim prijedlozima raspravljat će se u utorak nakon što su brojna europska prvenstva odgođena”, piše ugledni list.

Izvori iz Uefe kažu da će se razgovarati i o premještanju Lige prvaka i Europske lige. Na ljeto 2021. se neće igrati Euro i nogometaši će biti slobodni u to vrijeme, navodno.

Više će se ipak znati u utorak, kada bi trebale doći neke informacije iz Švicarske…

Podsjećamo, Europsko prvenstvo trebalo bi početi 12. lipnja utakmicom između Turske i Italije u Rimu.

Hrvatska je u skupini D s Engleskom, Češkom i jednom od četiri reprezentacije, Škotska, Srbija, Norveška i Izrael, koja će biti najuspješniaj u razigravanju.

Tags

Povezani Članci

Close