Odlazak Georgea Michaela nastavak crnog niza u 2016.

Odlazak George Michaela (53) nastavak je crnog niza smrti brojnih poznatih osoba iz svijeta glazbe iz filma koje su nas napustile u ovoj 2016. Otišlo je previše legendi.

Godina je počela smrću jednog od najvećih pop-rock pjevača u povijesti glazbe, legendarnog Davida Bowieja, koji nas je napustio 11. siječnja, nakon 18-mjesečne borbe s tumorom. Samo tri dana prije smrti Bowie je objavio svoj posljednji album “Blackstar”, točno na 69. rođendan.

Tri dana poslije, 14. siječnja, preminuo je i britanski glumac Alan Rickman, koji je bolovao od raka gušterače. Pamtimo ga po ulozi Hansa Grubera u filmu “Umri muški” i profesora Snapea u serijalu “Harry Potter”.

Četiri dana nakon Rickmana, 18. siječnja, u 67. godini napustio nas je Glenn Frey, pjevač Eaglesa koji je preminuo od komplikacija zbog reumatoidnog artritisa, kolitisa i upale pluća.

Sir George Martin, poznati i kao Peti Beatle, preminuo je 8. ožujka u dobi od 90 godina.

Svijet pop glazbe ostao je bez jedne od najvećih ikona Princea 21. travnja. Pronađen je mrtav u dizalu na svom imanju u Minnesoti. Imao je 57 godina.

Muhammad Ali preminuo je 3. lipnja.

Mladi glumac Anton Yelchin, najpoznatiji po ulozi Chekova u “Zvjezdanim stazama”, tragično je preminuo u 27. godini 19. lipnja nakon bizarne automobilske nesreće.

Poznati glumac Gene Wilder napustio nas je 28. kolovoza u 83. godini.

Crni niz 11. studenog je nastavio šarmer Leonard Cohen.

Podijeli preko

Autor

e-Ivanec - Bitno na jednom mjestu!