Toto 2. srpnja u Hali Tivoli u Ljubljani – predgrupa Perpetuum Jazzile

 

Ljubljana – U sklopu svjetske turneje na kojoj će promovirati nadolazeći album „Toto XIV“, jedan od najvećih svjetskih bandova Toto premijerno će nastupiti u Sloveniji, 2. srpnja (četvrtak) u Hali Tivoli u Ljubljani. Pregrupa će mu biti vokalni sastav Perpetuum Jazzile.

 

Ugledni rock bend Toto, poznat po svojim iznimnim glazbenim postignućima i globalnim hitom “Afrika”, koji je za proljeće najavio novi studijski album “Toto XIV”, prvi nakon devet godina, svjetsku turneju počinje 21. svibnja u Glasgowu.

 

Među 40 – ak nastupa u Europi bit će i onaj koji će se u četvrtak, 2. srpnja, održati u Hali Tivoli u Ljubljani! Konačno će se uživo moći čuti bezvremenski hitovi kao što su “Afrika”, “Rosanna”, “Hold The Line”, “I Will Remember”, “Stop Loving You”, “I’ll Be Over You”, “Till The End “,” Pamela “,”Out Of Love” i druge popularne pjesme iz super uspješnih godina karijere ovog sjajnog banda.

 

Toto – Africa

 

https://www.youtube.com/watch?v=37ZaSINRDGM

 

U trideset osam godina rada Toto je dobio brojne nagrade, među kojima šest prestižnih Grammy nagrade i počasno mjesto u “Musicians Hall of Fame“, s više od 35 milijuna prodanih ploča i milijunima posjetitelja na rasprodanim koncertnim prostorima diljem svijeta i jedno je od najvećih i najutjecajnijih imena u suvremenoj popularnoj glazbi. Sa svojom izvornom glazbenom formom koja uključuje različite žanrove, rock, jazz, pop, progresivni rock, soul, blues, world music, Toto je sinonim glazbenog kredibiliteta.

 

Toto započeo 1976. godine u Los Angelesu, SAD, s članovima Jeff Porcaro (bubnjevi), David Paich (klavijature), Steve Lukather (gitara), Steve Porcaro (klavijature), David Hungate (bas gitara) i Bobby Kimball (vokal).

Status glazbenih ikona donio im je album “IV” (1982), s rekordnim komercijalni uspjeh, četiri nagrade Grammy i superhitove “Africa” i “Rosanna”. Tijekom godina objavio je brojne snimke, uključujući i 12 studijskih zapisa, 46 singlova i 5 koncertnih albuma.Toto i njihov repertoar su neizostavni dio popularne kulture. Procjenjuje se da čak 95% svjetske populacije čuti glazbu bilo kojeg člana. Oni su stvorili glazbu za kultni film “Dune” od redatelja Davida Lyncha. Postoji niz igrati na radio i TV postajama – su također likovi u seriji “South Park”

 

Na listi najpoželjnijih igrao slovenskih izvođača na YouTube Perpetuum Jazzile sa svojom adaptacijom “Africe” s više od 17 milijuna pregleda apsolutni je prvak!

 

Perpetuum Jazzile – Africa

https://www.youtube.com/watch?v=37ZaSINRDGM

Ne propustite ovu nezaboravne glazbenu ljetnu poslasticu u četvrtak, 2.7. 2015. u sportskoj dvorani Tivoli u Ljubljani.

Toto (www.TOTOofficial.com) su Steve Lukather (gitara, vokal), David Paich (klavijature, vokal), Steve Porcaro (klavijature, vokal), Joseph Williams (vokal), na turneji će im se pridružiti originalni članovi David Hungate (bas gitara) i Lenny Castro (udaraljke), te prateći glazbenici Keith Carlock (bubnjevi), Jenny Douglas Foote (prateći vokal) i Mabvuto Carpenter (vokal)

Satnica:

18:30 otvaranje vrata za posjetitelje

20:00 početak koncerta


Posjetitelji se mole da se zbog kontrole ulaznica na ulazima dođu na vrijeme na koncert.

Cijene ulaznica:

Tribina istok – 37,50 €

Tribina zapad – 39,40 €

Parter – 44,50 €

Premium parter – 54,80

U prodaji su i “fan ulaznice” s fotografijom i logom benda za sve kategorije, a one su skuplje samo 2,00 € od klasičnih ulaznica.

Internet prodaja: www.eventim.si

Pretprodajna mjesta:

Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Hiša športa Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje, Klicni center: 1977) i poslovnice: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Kompas, (K)kiosk, 3DVA Trafika, Mercator Hipermarket, M Holidays, Svet Knjige i Palma turistična agencija.

Podijeli preko

Autor

Leave A Reply