InfoNašim krajemPolitika

REFORMISTI IVANEC Pokrenuta inicijativa za saniranje ceste u Vuglovcu

Ivanec – U nastavku prenosimo priopćenje za medije Gradske organizacije Ivanec:

„Reformisti Gradske organizacije Ivanec zajedno s građanima Vuglovca pokrenuli su inicijativu saniranja ceste u Vuglovcu.

Problem te ceste seže od 2012. godine kada je gradonačelnik Batinić pozvao mještane na razgovor vezano na proširenje i saniranje ceste.

Nakon obavljenog razgovora zaključeno je da se problem ne može riješiti jer je cesta u nadležnosti Županijske uprave za ceste te za istu nema dovoljno osiguranih financijskih sredstava.

Volje od strane gradonačelnika za pokretanjem te inicijative nije bilo, pomoć da građani dobiju dostojnu cestu je izostala, bez obzira što ide kroz mjesto u kojem on živi. Građanima je dovoljan novi sloj asfalta jer ova cesta koja postoji nije primjerena.

Nakon rastapanja snijega problemi su postali još veći, što jasno prikazuju i fotografije. Razgovor s nezadovoljnim građanima obavili su predsjednica Gradske organizacije Ivanec Jelena Pavleković i potpredsjednik Maček.

Na teren su izašli predstavnici Županijske uprave za ceste i nakon potpisane peticije od strane građana te ulice dogovorena je sanacija ceste i stavljanje novog sloja asfalta čim vremenske prilike to dozvole. Razgovor, pregled ceste i dogovor oko sanacije riješeni su u tjedan dana. Nakon šest godina stanari Vuglovca dobiti će toliko traženi i potreban novi asfalt.

Da bi cijela ta priča dobila i komičan epilog prošle godine prije izbora stavljen je novi asfaltni sloj po glavnoj cesti u Vuglovcu tako da gradonačelnik ide do svoje kuće po novom asfaltu na glavnoj cesti mada ima prilaz i na ovu drugu cestu.

– Ovakvim malim, ali ljudima važnim akcijama želimo pokazati da su nam građani na prvom mjestu. I dalje ćemo se truditi slušati njihove svakodnevne potrebe, a vjerujem da će ljudi to znati i prepoznati – naglasila je Pavleković“, stoji u priopćenju Reformista Gradske organizacije Ivanec.

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close