GlazbaIzdvojenoNašim krajemVijesti

REGULACIJA PROMETA Za posjetitelje Thompsonovog koncerta u Donjoj Voći pripremljen parkirni prostor kapaciteta 4000 vozila

Za sve posjetitelje je osigurano dovoljno prostora na označenim i osvijetljenim parkiralištima koje su pripremile voćanske Udruge

Donja Voća – Kao što se i očekivalo, koncert Marka Perkovića Thompsona koji će se održati u subotu 22. rujna 2018. godine s početkom u 21 sat na igralištu NK VINDIJA u Donjoj Voći pobudio je iznimno veliki interes publike iz cijele sjeverozapadne Hrvatske te susjedne Slovenije, a najavljeni su i dolasci posjetitelja iz Austrije i Mađarske.

Zbog toga i općina Donja Voća, kao organizator ovog događaja, poduzima niz aktivnosti s ciljem ugošćivanja više tisuća posjetitelja.

U tom smislu iz Općine Donja Voća poslali su obavijest sljedećeg sadržaja:

  • Slobodni smo Vas obavijestiti kako će u subotu 22. rujna s početkom u 16 sati na snagu stupiti posebna regulacija prometa u samom središtu Donje Voće, koja će na snazi biti do nedjelje ujutro u 4,00 sata.

Sve građane i posjetitelje koncerta lijepo molimo da se pridržavaju privremene regulacije prometa te da poštuju upute Policije i redara koji će usmjeravati promet.

Za sve posjetitelje je osigurano dovoljno prostora na označenim i osvijetljenim parkiralištima koje su pripremile voćanske Udruge.

Policija će sankcionirati počinitelje prometnih prekršaja

Prenosimo i molbu policijske postaje Ivanec koja obavještava kako će sankcionirati sve počinitelje prometnih prekršaja te posebno one koji će svoja vozila ostavljati na mjestima koja nisu predviđena za parkiranje.

U očekivanju velikog broja posjetitelja te vrhunskog glazbenog događaja koji će pružiti Thompson, lijepo molimo da se pridržavate svih obavijesti i uputa kako bi se cijeli događaj mogao provesti u miru i veseloj atmosferi, a svi dragi gosti naše Donje Voće zadovoljni vratiti svojim kućama.

Očekujući lijepo vrijeme, dovoljnu gastronomsku ponudu, izuzetni glazbeni spektakl šaljemo poznatu voćansku dobrodošlicu svim ljudima dobre volje. – ističe se u obavijesti općine Donja Voća.

Napomenimo još da se koncert Marka Perkovića Thompsona u Donjoj Voći održava u povodu dana branitelja Grada Varaždina i Varaždinske županije, te u prigodi obilježavanja 25 godina postojanja Općine Donja Voća. Među brojnim posjetiteljima ovoga koncerta svoj su dolazak najavili i Gradišćanski  Hrvati s područja općine Narda u Mađarskoj s kojom Općina Donja Voća već niz godina ima uspješnu suradnju.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close