Vijesti

Rekonstrukcija županijske ceste u Lepoglavskoj Vesi

Lepoglavska Ves – U ulici Braće Radića na području Mjesnog odbora Lepoglavska Ves traju intenzivni radovi na rekonstrukciji županijske prometnice koja prolazi navedenim nasljem grada Lepoglave.

Dotrajali rubnici mijenjaju se novima te se podižu postojeći šahtovi čime će se stvoriti preduvjeti za skorašnje planirano postavljanje novog asfaltnog sloja na dionici dužine oko 600 metara. Za građane će to značiti da će navedenom prometnicom ubuduće moći prometovati bez izbjegavanja brojnih oštećenja te uništavaja osobnih vozila. Ujedno, na tom će području biti povećana sigurnost svih sudionika u prometu.

Rekonstrukcija navedene ceste provodi se zahvaljujući odličnoj suradnji Grada Lepoglave i Županijske uprave za ceste koja je njenu rekonstrukciju uvrstila u svoj ovogodišnji program. Njenom rekonstrukcijom, kao što smo planirali s Mjesnim odborom Lepoglava Ves, rješavamo jedan gorući problem nastavljajući podizati životni standard građana koji žive na tom gradskom području – rekao je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić.

Cjelokupni zahvat na rekonstrukciji  navedene županijske ceste vrijedan je oko 400.000 kuna, a s obzirom da je riječ o županijskoj cesti, financira ga u potpunosti Županijska uprava za ceste.

Izvor: lepoglava.hr – Službena stranica Grada Lepoglave

Povezani Članci

Close