Sport

Rekordna 32 para na turniru u beli u Knapiću – pobjednici Petra Kraš i Josip Čiček

 

Knapić – U organizaciji DŠR Lančić-Knapić u Društvenom domu u Knapiću održan je “18. turnir u beli” na kojem su nastupila rekordna 32 kartaška para. Osim po do sada najvećem broju sudionika, turnir u prepunom domu u Knapiću bio je poseban i po tome što su u finalu sudjelovale tri žene, dokazavši da su ovoga puta bile ne samo ravnopravne, već i bolje od svojih muških kolega. Ipak, naslov je pripao mješovitoj kombinaciji, Petri Kraš i Josipu Čičeku, koji su u finalu pobijedili par Suzana Fodrek i Višnja Videc. Treće mjesto osvojio je par Galinec Tolić iz Višnjice, a četvrto par Lončar – Varga.

 

Istaknimo također kako je Društvo za športsku rekreaciju Lančić – Knapić ponovno započelo sa rekreativnim igranjem stolnog tenisa u Društvenom domu u Knapiću. Rekreacija se do daljnjega provodi dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom u terminina od 18 do 21 sat. U rekreaciji mogu sudjelovati svi članovi DŠR Lančić – Knapić, a igra se na dva stola. Voditelj sekcije stolnog tenisa je Marijan Harjač.

 

Fotogalerija s turnira u beli na Facebook profilu DSR Lančić Knapić (https://www.facebook.com/dsrlancic.knapic?fref=photo)

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close