IzdvojenoSportVijesti

Rekreacija: 2. rekreativni susreti žena Varaždinske županije – najava

Lančić Knapić – Društvo za športsku rekreaciju Lančić Knapić u subotu, 21. listopada, organizira „2. rekreativne susrete žena Varaždinske županije.

Dolazak ekipa u Ivanec predviđen je u vremenu između 15:30 i 16 sati, potom slijedi svečanost otvaranja, pa natjecanje po disciplinama u dvorani Osnovne škole Ivanec, a završetak natjecateljskog dijela očekuje oko 19 sati.

Natjecateljski program odvijat će se u sedam sportsko – rekreativnih disciplina; viseća kuglana, pikado, slobodno bacanje košarkaške lopte u koš, skok u dalj s mjesta, bacanje koluta na štap, vođenje nogometne lopte i gađanje rukometnom loptom.

Proglašenje pobjednika uz dodjela pokala i diploma održat će se u Društvenom domu u Knapiću od 19:30 sati, a potom slijedi druženje uz domjenak.

Za osvojeno 1, 2. i 3. mjesto u ukupnom poretku ekipe dobivaju pehare, a sve koje sudjeluju primit će diplomu za sudjelovanje na natjecanju.

Pravo sudjelovanja na “2. rekreativnim susretima žena Varaždinske županije” imaju ekipe registriranih udruga iz Varaždinske županije koje se prijave na natjecanje, a svaka se može sastojati od maksimalno 10 natjecateljica.

Ekipe se trebaju usmeno najaviti na telefon 098/936-8511 (Vinko Harjač) ili putem e-maila dsr.lancic.knapic@gmail.com.

Prijava ekipe je završena nakon uplate donacije od 300 kuna na Žiro-račun „DŠR Lančić-Knapić“ – HR1823400091110425059, opis plaćanja: Donacija – Susreti žena VŽ županije 2017.

Donacija je namijenjena isključivo za potrebe organizacije manifestacije, a prijave i uplate donacije primaju se zaključno do 14.10.2017. ili do popune ‘kvote’ od 10 prijavljenih ekipa.

Foto: Arhiva

Povezani Članci

Close