InfoUdruge

Rekreacija: Turnirima u beli i stolnom tenisu u Salinovcu obilježen Dan sportske rekreacije

Salinovec – Turnirima u kartanju bele i stolnom tenisu Društvo za športsku rekreaciju Salinovec priključilo se akciji Hrvatskog saveza športske rekreacije „Šport za sve” u obilježavanju Dana sportske rekreacije u Hrvatskoj.

Na 8. turniru u kartanju bele sudjelovalo je 13 parova, treće mjesto su osvojili Josip Lončar i Tomo Matučec iz DŠR Salinovec, drugi su bili Stjepan Sekelj i Dario Krog iz UŠR Stažnjevec, a pobjednici turnira su Nedeljko Lončar i Tomica Matučec iz DŠR Salinovec.

32 igrača sudjelovalo je na 2. zatvorenom stolnoteniskom turniru salinovečkog kraja naziva „5 strana svijeta”. Turnir obuhvaća mjesta koja gravitiraju Salinovcu, a nastupali su mladi i stariji , muški i ženski.

Pobjednik turnira je Krunoslav Hruškar iz UŠR Stažnjevec, drugo mjesto osvojio je Eduard Colarić, treće Krunoslav Tepeš, oba iz DŠR Salinovec, dok je četvrti bio Tomislav Marjanović iz USR „Šport za sve” Ivanečka Željeznica. U utješnom turniru najuspješniji je bio Dražen Miklošić iz DŠR Salinovec. Ukupno je odigrano 64 susreta, a turnir je trajao 4 sata.

dsr-salinovec-bela-i-tenis-02-2016-1

Uspjeh turnira može se zahvaliti dobroj suradnji DŠR Salinovec sa osnovnom odnosno područnom školom te radu učitelja Josipa Kraša, koji vodi školsku stolnotenisku sekciju.

Nagrade za prva tri mjesta su bili pehari, a ostali sudionici su dobili diplome.

Na 5. otvorenom stolnoteniskom turniru nastupila su 22 natjecatelja iz različitih mjesta, koji su bili razvrstani u četiri skupine, a iz svake skupine su se dva najbolja plasirala u glavni turnir, dok su treći i četvrti igrali ‘utješni turnir’.

Odigrano je 66 susreta, a pobjednik turnira je Mladen Vidović iz Mihovljana kraj Čakovca, član DŠR Salinovec, drugo mjesto osvojio je Dragutin Posenjak iz DŠR Žarovnica, a treće Stjepan Dubovečak iz USR Lepoglava. Pobjednik utješnog turnira je Krunoslav Pečevski iz DŠR Lančić-Knapić.

Nagrade za prva tri mjesta su bili pokali, a ostali sudionici su dobili diplome.

Povezani Članci

Close