SportVijesti

RUKOMET Dubrava 2 – Ivančica Ivanec 34:28

Za Ivančicu je sjajni Vedran Huđ postigao 14 golova, Matija Kušen i Bruno Horvatić po 3, Leon Grahek, Filip Vidoni i Filip Canjuga po 2, a Marko Posavec i Miha Krtanjek po 1 gol

Ivanec – U 15. kolu 2. HRL Sjever druga ekipa Dubrave pobijedila je Ivančicu Ivanec rezultatom 34:28, poluvrijeme 14:14.

Iako značajno oslabljeni, ivanečki su igrači hrabro ušli u susret i veći dio prvog dijela imali od jednog do tri gola prednosti, a tek pred kraj domaćini uspijevaju poravnati.

Početkom nastavka Ivančani opet prelaze u vodstvo, ovoga puta imaju “plus 2” (15:17), no tada slijedi niz neshvatljivih pogrešaka i promašaja u napadu, loše igre u obrani, što koristi domaćin i serijom 10:2 rješava ‘pitanje pobjednika’.

Za Ivančicu je sjajni Vedran Huđ postigao 14 golova, Matija Kušen i Bruno Horvatić po 3, Leon Grahek, Filip Vidoni i Filip Canjuga po 2, a Marko Posavec i Miha Krtanjek po 1 gol.

Unatoč porazu Ivačica je ostala na 3. mjestu s 19 bodova, 10 manje od vodećeg Čakovca i 5 manje od drugoplasiranog Dugog Sela.

U idućem kolu Ivančica Ivanec je domaćin posljednjeplasiranoj Koprivnici NOA.

Tags

Povezani Članci

Close