IzdvojenoSportVijesti

RUKOMET Ivančica Ivanec počela s pripremama za drugi dio sezone – trener Melnjak dao ostavku, momčad će voditi Vedran Huđ, asistirat će mu Hrvoje Žimbrek

Momčad Ivančice u pripremnom periodu planira odigrati šest do sedam pripremnih utakmica, a nastavak prvenstva počinje 2. veljače kada je Ivančica domaćin momčadi Petrinje

Ivanec – Rukometaši Ivančice Ivanec u ponedjeljak su započeli s pripremama za nastavak prvenstva u Drugoj hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever.

Nakon završetka  jesenskog dijela prvenstvene  sezone i osvajanja 4. mjesta pod vodstvom trenera Zvonimira Melnjaka i zaostatka od sedam bodova za vodećim Čakovcem, on je podnio neopozivu ostavku tako da je seniorsku momčad Ivančice preuzeo trenerski dvojac Vedran Huđ i Hrvoje Žimbrek,trener klupske ekipe Dječaci B 2008. godište.

Huđ će raditi treninge s ekipom, s obzirom na to da je i najbolji strijelac momčadi, on i dalje ostaje aktivan igrač seniorske momčadi, dok će za vrijeme prvenstvenih utakmica njegov asistent biti Žimbrek.

Momčad Ivančice u pripremnom periodu planira  odigrati šest do sedam pripremnih utakmica, a nastavak prvenstva počinje 2. veljače kada je Ivančica domaćin momčadi Petrinje.

Povezani Članci

Close