IzdvojenoSportVijesti

RUKOMET Ivančica Ivanec – Trnovec 15:26

Ivanec – Rukometaši Ivančice Ivanec poraženi su od Trnovca s 15:26 u  utakmici 20. kola Druge hrvatske rukometne lige Sjever odigrane u dvorani srednje škole pred pedesetak gledatelja.

Rezultat prvog poluvremena bio je 4:15.

Trnovčani su bili bolji od početka, poveli s 5:0, a Ivančani prvi gol zabili tek u 7. minuti susreta i već je tada bilo jasno da će se dogoditi poraz.

Koji u konačnici i nije izašao ‘tragičan’ kakav je mogao biti, s obzirom na to da su i gosti prikazali dosta ‘šlamperaja’ u obostrano neobaveznoj igri

Najbolji igrač domaće momčadi bio je vratar Danijel Golub koji je nanizao 14 obrana, uz jedan obranjeni sedmerac i bio je jedina svijetla točka domaćina.

Za Ivančicu je 4 gola postigao Filip Vidoni, Filip Canjuga, Bruno Horvatić  i Leon Grahek postigli su po 3, a Zvonimir Jakop 2 gola.

U gostujućoj momčadi najefikasniji igrač bio je Matija Jurić s 9 postignutih golova , dok su oba gostujuća vratara Mario Cmrečki i Alan Kolman imali po 11 obrana, uz 2 obranjena sedmerca Cmrečkog j jednog Kolmana.

Bilo je to blijedo izdanje ivanečke momčadi, još jednom je potvrđeno da bez ozlijeđenog najboljeg igrača Vedrana Huđa, te također ozlijeđene  Marka Maloića i Zorana Vidonija ova momčad jednostavno ne može pariurati niti prosječnim suparnicima.

Mlađi igrači koji su trebali iskoristiti svoju priliku i dokazati se na parketu, nisu to napravili, igrali su bez borbenosti, bez žara, bez koncentracije, gubili su lopte, promašivali čiste ‘zicere’ i za trideset minuta igre postigli samo 4 gola što nije zabilježeno u dugogodišnjoj povijesti ivanečkog kluba.

Mnogi od tih igrača po svojoj vrijednosti, takav je dojam, mogu igrati samo neku rekreativnu, a ne jaku i kvalitetnu Drugu hrvatsku rukometnu ligu.

Jednostavno, Ivančica Ivanec u ovom trenutku nema igračku kvalitetu za borbu za vrh tablice, a da bi ju uskoro mogla imati, ne daju naslutiti mlađi igrači koji dobivaju sve više prilike i treba tu činjenicu prihvatiti te početi graditi momčad za iduću sezonu od manjeg dijela igrača koji imaju određeni potencijal.

Koliko će to, vezano na izneseno, biti moguće.

U sljedećem kolu Ivančica je ponovno domaćin, i to momčadi Zagorice.

Tags

Povezani Članci

Close