IzdvojenoSportVijesti

RUKOMET Školsko-športsko društvo IKS, Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog, Ivanec prvak države u konkurenciji 5. i 6. razreda

Ivanečka ekipa u polufinalu je pobijedia Školsko-športsko društvo Dugoselko iz Osnovne škole Ivana Benkovića, Dugo Selo s 23:15, a u finalu bila bolja Školsko-športskog društva IBM iz Osnovne škole Ivane Brlić Mauranić, Virovitica, rezultatom 19:11

Vinkovci – Na završnici Državnog prvenstva Školskih sportskih društava za učenike 5. i 6. razreda u rukometu, koje se održavalo u Vinkovcima, prvo mjesto i zlatnu medalju osvojila je ekipa Školskog športskog društva IKS, Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog, Ivanec.

dav

Ivanečka ekipa u polufinalu je pobijedia Školsko-športsko društvo Dugoselko iz Osnovne škole Ivana Benkovića, Dugo Selo s 23:15, a u finalu bila bolja Školsko-športskog društva IBM iz Osnovne škole Ivane Brlić Mauranić, Virovitica, rezultatom  19:11.

Za ivanečku školu nastupili su Tin Đukić, Leo Gotal, Lovro Gotal, Florijan Hudoletnjak, Dan Lepoglavec, Jakov Levanić, Borna Marušić, Vito Škorak, Adriano Zagorac, Dorian Stančić, Petar Habek i Dominik Mudri, a vodio ih je Marko Gotal.

Tags

Povezani Članci

Close