Sport

Rukometašice ponovno u drugoj ligi

Ženska rukometna ekipa Ivanca u utakmici 21. kola Treće hrvatske rukometne lige Sjever pobijedila je Lipika s rezultatom 41:22 (23:11), i tom pobjedom, nakon dvije sezone, osigurala povrataka u Drugu hrvatsku rukometnu ligu Sjever.

 

Ivančanke su na tablici zauzele drugo mjesto, prvak je Podravka 3 iz Koprivnice, no s obzirom da ona u Drugoj rukometnoj ligi Sjever već ima ekipu, plasman u viši rang ostvario je Ivanec.

 

Utakmica je odigrana u dvorani Srednje škole, a domaća ekipa dominirala je tijekom cijele utakmice i ostvarila visoku pobjedu od 19 golova razlike. Domaća ekipa  od samog je početka krenula u visokom ritmu, povela je sa 6:0, 16:10, 19:10 te nakon prvih 30 minuta rezultat je bio 23:11. U drugom poluvremenu  nastavila je igrati motivirano i dalje te je u 48. minuti vodila sa 35:19 a u 52. minuti prednost je iznosila 18 golova, 38:20.

 

Najistaknutije igračice bile su Martina Rudnički sa 9 postignutih golova te Kristina Jug sa 8, a zatim slijede Ines Slivar sa 6, Lucija Sever 5, te Tea Bencek i Ana Geček sa po 4 gola. U listu strijelaca upisale su se još Iva Biškup  sa 2 gola, Maja Želežić, Tanja Breški i Magdalena Šlopar sa 1 golom.

 

Ivančanke u posljednjem kolu igraju sa ekipom Dragovoljca, i rezultat tog susreta nema utjecaj na njihov plasman.

 

Čestitamo!

Povezani Članci

Close