SportVijesti

Šah: 1. Pojedinačni šahovski turnir učenika Osnovnih škola s područja Varaždinske županije igra se 29. rujna u Varaždinskim Toplicama – u tijeku prijave

Varaždin – Školski sportski savez Varaždinske županije i Šahovski savez Varaždinske županije provode šahovsko natjecanje u sklopu projekta “Uvođenje šaha u osnovne škole Varaždinske županije”.

Prvi pojedinačni šahovski turnir, od njih pet koliko će ih se odigrati tijekom školske godine 2017/18, održat će se 29. rujna u Osnovnoj školi Varaždinske Toplice, s početkom u 17 sati.

Prijave za natjecanje primaju se do 28. rujna na email zeljko.matkun@vz.t-com.hr, a dodatne se informacije mogu dobiti na broj telefona 098/935-4516.

Sustav igranja: dva turnira – turnir učenika nižih razreda i turnir učenika viših razreda, 7 kola, tempo igranja je 15 minuta po igraču, a pravo nastupa imaju učenici osnovnih škola s područja Varaždinske županije.

Šahisti na svakom turniru osvajaju bodove za ukupni plasman, a ukupni pobjednici osvojit će pehare. Za ovo natjecanje nisu potrebne iskaznice hrvatskog školsko sportskog saveta.

Voditelji projekta su Željko Matkun iz Šahovskog saveza Varaždinske županije i Ivana Putarek iz Školskog sportskog saveza Varaždinske županije.

Dokumente vezane na natjecanja, informacije i rezultate natjecanja mogu se pratiti na www.sssvz.hr

Povezani Članci

Close