SportVijesti

ŠAH Ivanec bogatiji za još jedan sportski kolektiv – osnovan Šahovski klub Ivanec

Na Skupštini je istaknuto da je glavi cilj kluba u rad uključiti što više mladih i organizacijski pripremiti klub za natjecanje u ligi Varaždinske županije

Ivanec – U prostorijama osnovne škole Ivanec održana je Izborna skupština na kojoj je osnovan Šahovski klub Ivanec koji tako nakon dužeg vremenskog perioda nastavlja tradiciju tog sporta na području Grada Ivanca.

Za predsjednika kluba izabran je Željko Črepinko, za potpredsjednika Damir Jagić, a za tajnika kluba Mladen Hojsak.

U Upravni odbor kluba izabrani su još i Dražen Piskač, te Marko Sever.

Na Skupštini je istaknuto da je glavi cilj kluba u rad uključiti što više mladih i organizacijski  pripremiti klub za natjecanje u ligi Varaždinske županije.

Već nakon osnutka kluba Klub je s mladima postigao i zavidne rezultate i to na Županijskom prvenstvu učenika gdje su medalje osvojili Filip Črepinko i Gabrijel Hojsak.

Zatim je uspjeh postignut i na prvenstvu Županije održanom u Varaždinskim Toplicama  gdje su u svojim kategorijama medalje osvojila braća Friščić, i to zlatnu medalju Paula, srebrnu Matej, te Laura brončanu medalju.

Svi zainteresirani koji se žele uključiti u rad kluba pozivaju se na sastanke i treninge koji se održavaju utorkom i četvrtkom u Osnovnoj školi Ivanec u vremenu od 18.30 do 20.00 sati.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close