SportVijesti

ŠAH Mladost Varaždinske Toplice prvak 2. B kadetske šahovske lige Centar – Metalac iz Ladanja Donjeg osvojio 2., Šahovski klub Ivanec 12. mjesto

U sklopu 28. ekipnog prvenstva Hrvatske u šahu

U sklopu 28. ekipnog prvenstva Hrvatske u šahu završena je 2. B kadetska šahovska liga Centar u kojoj su se natjecale jedna ekipa ŠK Ivanec i dvije ŠŠK Metalac Ladanje Donje.

Susreti sedmog, osmog i devetog kola održani su u Čakovcu, ekipa ŠK Ivanec je poražena od ŠD Varaždin I s 0,5:3,5, zatim je s 4:0 pobijedila ŠK Sveta Marija i Donji Mihaljevec, te je poražena od ŠŠK Metalac I Ladanje Donje s 0:4.

ŠŠK Metalac I pobijedio je ŠŠK Podravku I Koprivnica s 4:0, zatim je s 2,5:1,5 bio uspješniji od ŠK Stridon II Štrigova, te pobijedio ŠK Ivanec sa 4:0.

ŠŠK Metalac II pobijedio je ŠK Slobodu II Mihovljan-Čakovec s 4:0, zatim je poražen od ŠŠK Mladost I Varaždinske Toplice sa 0:4, te je u konačnici izborio pobjedu nad ekipom ŠK Dinamo Palovec sa 3:1.

Prvak je ŠŠK Mladost I Varaždinske Toplice s 32 boda, ŠŠK Metalac I Ladanje Donje je drugo sa 25,5, na trećem mjestu je ŠK Sloboda I Mihovljan – Čakovec s 23,5, na osmom mjestu je ŠŠK Metalac II sa 20,0 dok je ŠK Ivanec zauzela 12. mjesto s 14,0 bodova.

Tags

Povezani Članci

Close