SportVijesti

ŠAHOVSKI KLUB IVANEC Turnir „Ivanečki vitezovi“ – svakog prvog petka u mjesecu počev od 8. studenog, pa do svibnja 2020.

Na turnirima pravo nastupa imaju svi igrači sa FIDE registracijom iz Republike Hrvatske i iz inozemstva

U organizaciji Šahovskog kluba Ivanec održat će se dva paralelna turnira i to za seniore i za kadete koji će se reintegrirati i na kojima igrači imaju mogućnost osim osvajanja bodova osvojiti i nagrade.

Ciklus turnira održavat će se pod nazivom „Ivanečki vitezovi“ svaki prvi petak u mjesecu od studenog 2019. do svibnja 2020. godine.

Na turnirima pravo nastupa imaju svi igrači sa FIDE registracijom iz Republike Hrvatske i iz inozemstva.

Tempo igre za seniore –švicarski sustav u 9 kola, 5 minuta po igraču plus 3 sekunde dodatka po potezu (Fischer sistem), dok je tempo igre za kadete –švicarski sustav u 8 kola, 30 minuta po igraču plus 30 sekundi dodatka po potezu.Za seniore upisnina iznosi 30 kuna ,a za kadete 20 kuna.

U planu je održavanje ukupno sedam turnira, a prvi će se održati 8. studenog u petak s početkom u 18 sati u hotelu Orion.

Za prva tri mjesta u ukupnom poretku dodijelit će se pehari, te ostale nagrade , te pehar za najboljeg veterana i za najbolju šahistkinju.

U kategoriji kadeta organiziraju se dva turnira i to A turnir za igrače rođene 2003 i mlađe i B turnir za igrače rođene 2007. i mlađe, gdje će se dodijeliti pehari za prva tri mjesta u kategoriji do 12 i do 16 godina, pehar za najbolju kadetkinju i predmetne nagrade za sve kadete.

Zatim medalje za najbolje kadete U 8, U 10,U 12,U 14 i U16.

Prijave i informacije –svaki igrač mora ponijeti ispravan šahovski sat a prijave su moguće na e-mail sk.ivanec @ gmail.com ili na dan turnira do 17 sati i 30 minuta  ili na broj mobitela 099/21 88 750.

Tags

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close