Sport

Seniori Mladosti pobijedili Budućnost sa 2:1, pioniri sa 19:0

 

Margečan – U subotu su dvije momčadi Mladosti na igralištu Krka u Margečanu u prvenstvenim utakmicama 2. kola Druge Županijske nogometne lige Varaždin, skupine Istok sa Budućnosti iz Vidovca izborile pobjede. U prvoj utakmici pionirska je momčad  svladala Budućnost sa rekordnih 19:0, a najbolji igrač bio je Krunoslav Brlek koji je postigao ukupno sedam pogodaka. U listu strijelaca upisali su se još Stjepan Prašnjak sa pet pogodaka, Josip Zagorec sa četiri, Karlo Vidaček sa dva te Valentino Kukolj sa jednim pogotkom.

 

U utakmici seniorskih momčadi slavila je momčad Mladosti sa 2:1, unatoč činjenici da je od 31. minute igrala s igračem manje zbog isključenja Marko Rogine, i to na intervenciju lošeg pomoćnog suca Pintarića, koji je u naguravanju domaćeg i gostujućeg igrača trebao intervenirati sa opomenom za  obojicu, a ne isključenjem za domaćeg igrača, što je bila prestroga kazna koja je stvorila nezadovoljstvo u gledalištu.

 

Domaćin je upravo tada pokazao pravo lice i u slijedećem napadu, u 32. minuti Petar Piskač je sa 28 metara udaljenosti bio precizan i Mladost je povela sa 1:0. Od tada redale su se prigode s jedne i s druge strane, ali je rezultat do kraja poluvremena ostao nepromijenjen. U nastavku utakmice, u 65. minuti gostujuća je momčad izjednačila rezultat pogotkom Tomislava Habulana na 1:1. Pobjedonosni pogodak postigao je Goran Posavec u 80. minuti utakmice iz slobodnog udaraca sa udaljenosti od 20 metara, kada je  preciznim i jakim udarcem pogodio same ‘rašlje’. Igrač utakmice bio je domaći vratar Miroslav Kozulić, koji je u drugom poluvremenu sjajno branio i uspio sačuvati  minimalno vodstvo i pobjedu Mladosti.

 

Pobjeda domaće momčadi je značajnija jer je nastupila bez trojice standardnih igrača, ozlijeđenih Marka Šrajbeka i Gorana Rudničkog, te Dragutina Harjača, koji je ‘odsluživao’ kaznu iz prošlog kola.

 

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close