IzdvojenoObrazovanjeVijesti

ŠKOLA IVANEC Učenici drugih razreda iz Ivanca, Salinovca i Kuljevčice sudjelovali u Jumicar edukaciji

U izvedbi obuke koordinirano su sudjelovali timovi Jumicara, Policijske postaje Ivanec, Gradskog društva Crvenog križa i DVD-a Ivanec

Ivanec – Učenici drugih razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec i Područnih škola Salinovec i Kuljevčica prošli su Jumicar edukaciju.

Edukacija je počela teoretskim dijelom predavanja koji se sastojao  od multimedijskog predavanja na kojem su djeca, uz interaktivnu nastavu, učili o ponašanju u cestovnom prometu.

Praktični dio obavljao se na poligonu postavljenom na školskom igralištu

Djeca su, samostalno upravljajući mini – automobilima za obuku, imali mogućnost, iz perspektive vozača, uočiti sve teškoće i opasnosti koje proizlaze iz cestovnog prometa.

Osim o ponašanju u prometu učenici su bili upoznati i s pružanjem prve pomoći čemu su ih podučavali pripadnici Gradskog društva Crvenog križa Ivanec.

S obzirom na to da u programu Jumicar sudjeluje i policija, učenici su se upoznali i s njihovom opremom i djelokrugom rada.

Članovi DVD-a Ivanec učenicima su približili svoj posao i pokazali im čime mora biti opremljeno vatrogasno vozilo.

U izvedbi obuke koordinirano su sudjelovali timovi Jumicara, Policijske postaje Ivanec, Gradskog društva Crvenog križa i DVD-a Ivanec.

Foto: OŠ Ivanec

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close