Gradovi i OpćineInfoZanimljivosti

Skupa s gradonačelnikom Škvarićem: Odgajateljice posjetile nove prostorije dječjeg vrtića Lepoglava

Novi kapaciteti vrtića omogućit će boravak 160 djece, a po potrebi broj djece može se i povećati

Radovi na uređenju i adaptaciji zgrade Dječjeg vrtića Lepoglava približavaju se kraju, a osim djece koja s nestrpljenjem očekuju useljenje u nove prostorije vrtića i odgajateljice se raduju novoobnovljenim prostorijama i poboljšanim uvjetima rada.

Kako bi se uvjerile da su se ispoštovali standardi prilikom radova, odgajateljice su po prvi puta obišle nove prostore vrtića i izrazila zadovoljstvo viđenim. Na licu mjesta mogle su se uvjeriti kako će novi prostori stvoriti okruženje u kojemu će rad s djecom biti na visokoj pedagoškoj razini i omogućiti kvalitetniji i sadržajniji rad.

To se posebno odnosi na formiranje prve jasličke skupine početkom jeseni jer do sada vrtić jednostavno nije imao mogućnosti zbrinuti djecu jasličke dobi zbog neadekvatnih uvjeta.

Novi kapaciteti vrtića omogućit će boravak 160 djece, a po potrebi broj djece može se i povećati. Odgajateljice su dale i određene sugestije Gradu Lepoglavi s ciljem stvaranja što motivirajućeg okruženja za rad odgajateljica i boravak djece u novoobnovljenim prostorijama.

Zahvalile su se i gradonačelniku Marijanu Škvariću na razumijevanju i prihvaćanju konstruktivnih prijedloga koji se tiču predškolskog odgoja i obrazovanja na području Grada Lepoglave te na mogućnosti da po prvi puta obiđu novi vrtić.

Tags

Povezani Članci

Close