192 PolicijaVijesti

Slijetanje i prevrtanje automobila u centru Lepoglave

Lepoglava – U petak, 18. prosinca, nešto iza 15 sati u Lepoglavi je došlo do slijetanja i prevrtanja vozila, dojavio nam je čitatelj.

Vozilo, kojim je upravljala vozačica, kretalo se ulicom Hrvatskih pavlina iz smjera škole prema Domu kulture. Dolaskom do oštrog desnog zavoja prije Doma kulture, vozačica je iz zasad još neutvrđenih razloga, prešla na lijevu stranu ceste, zatim na nogostup i potom je prednjim dijelom vozila udarila u kamenu ogradu.

Od siline udara, vozilo se prevrnulo na bok. Prema dojavi čitatelja, vozačica, osim što je bila u šoku, nije ozlijeđena te je na mjestu događaja dočekala policiju koja je obavila očevid.

Više detalja o ovoj prometnoj nesreći biti će poznato po policijskom izvješću.

A vikend policijsko izvješće od ponedeljka 21. prosinca donosi kako je petak, 18. prosinca oko 15.20 u Hrvatskih Pavlina u Lepoglavi, u prometnoj je nesreći ozlijeđena 51-godišnja žena.
Ona je upravljala osobnim vozilom te je dolaskom u nepregledni desni zavoj naišla na mokar i klizav kolnik, pri čemu je izgubila nadzor nad upravljačem i vozilom sletjela u lijevo van kolnika. Tom je prilikom vozilo prednjim dijelom udarilo u kamenu ogradu, nakon čega se prevrnulo na lijevi bok.
Ozlijeđenoj je 51-godišnjakinji medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

lepoglava_prometna_12-2015

Povezani Članci

Close