InfoKultura

ŠPANCIRFEST Želi čuti i Vaše mišljenje i poziva na javnu raspravu povodom 20. obljetnice

Varaždin – Ove se godine slavi 20. obljetnica Špancirfesta, jednog od najpopularnijih, najraznolikijih i najuspješnijih festivala u Hrvatskoj, koji je postao simbolom Varaždina.

Špancirfest je izrastao iz želje da se posjetiteljima Varaždina predstavi otvoren, bogat, kreativan i veseli duh našeg grada, kroz jednako takav, veseli festival.

Špancirfest se u proteklih 19 izdanja mijenjao, rastao, prilagođavao se i svake godine sebe definirao, a ta stalna spremnost na promjene osigurala mu je kontinuirani rast u kvaliteti, ponudi sadržaja i posjećenosti.

Kako bi 20. godišnjicu proslavili na najbolji mogući način te odredili kojim će putem Špancirfest krenuti u budućnosti, organizatori su odlučili za mišljenje, prijedloge i ideje pitati i sve građanke i građane Varaždina, odnosno prijatelje festivala.

Na javni anketni upitnik dobili su brojne odgovore, a slijedeći korak u promišljanju budućnosti Špancirfesta bit će javna rasprava koja će biti održana u četvrtak, 22. ožujka u 18 sati u palači Herzer na Franjevačkom trgu u Varaždinu, na koju će, nadaju se, odaziv biti jednako velik i konstruktivan.

U javnoj će raspravi sudjelovati predstavnici Grada Varaždina i Turističke zajednice grada Varaždina, te pozivamo naše sugrađane, da nam se pridruže u promišljanju budućnosti Špancirfesta.

Foto: Arhiva

Povezani Članci

Close