SportVijesti

SPK DIREKT Srebro za Ivana Štefičara, bronca za Valentina Mravlinčića u finalnom kolu Blok lige

Sudjelovala 132 penjača i penjačica iz Zagreba i sjeverozapadnog dijela Hrvatske te Slovenije što je novi rekord Blok lige

Zagreb – Šestero  članova Sportsko-penjačkog kluba Direkt Lepoglava proteklog su vikenda sudjelovali u četvrtom, finalnom kolu Blok lige koje je održano u Zagrebu, u penjačkoj dvorani Fothia.

Na natjecanju su sudjelovala 132 penjača i penjačica iz Zagreba i sjeverozapadnog dijela Hrvatske te Slovenije što je novi rekord Blok lige, a održano je u 6 kategorija: rekreativci muški i žene, Hobby (muški), Masters za penjače i penjačice s 40 godina i više, Pro (muški).

Domaćin, SPK Fothia, pripremio je preko 50 kvalifikacijskih smjerova, a za finaliste u kategoriji PRO (muški i žene), te Hobby (muški) još po 3 smjera za svaku kategoriju.

Iz Sportsko penjačkog kluba Direkt Lepoglava nastupilo je 6 natjecatelja koji su ostvarili sljedeće plasmane: Tanja Mravlinčić u kategoriji PRO (žene) osvojeno 17. mjesto,  zatim je u kategoriji Hobby (muški) Valentin Mravlinčić zauzeo je 3. mjesto i osvojio brončanu medalju, Ivan Štefičar bio je četvrti, Domagoj Pajtak zauzeo je 15. mjesto, Marko Veseljak 21., a Tihomir Bregović 28. mjesto.

Ivan Štefičar je u kategoriji Masters zauzeo 2. mjesto i osvojio srebrnu medalju. Kvalifikacijska natjecanja trajala su puna 4 sata, a u finale su se plasirala dva člana SPK Direkt Lepoglava i to Valentin Mravlinčić (kao 3. u Hobby kategoriji) i Ivan Štefičar (kao 5., također u Hobby).

cof

dav
Foto: SPK Direkt

Tags

Povezani Članci

Close