GlazbaInfoIzdvojenoSport

SPORT I GLAZBA Nogometaš Ivančice David Magdić snimio duet s Lorenzom za Croatia Records

Ivanec / Varaždin – Da su sport i glazba jedno i da idu ‘ruku pod ruku’, dokaz je i mladi, 22. godišnji napadač Ivančice David Magdić.

Naime, mladi varaždinski nogometaš i kantautor snimio je s glazbenim projektom Lorenzom za Croatia Records pjesmu naziva “Osjećam laž”.

O novoj pjesmi u Croatia Records kažu: „Lorenzo, glazbeni projekt kojeg u izvođačkom smislu predstavlja DJ Marko Kantolić, sveprisutni DJ u klubovima Hrvatske i regije, predstavlja najnoviji singl “Osjećam laž”.

Pjesmu autorski potpisuje svestrani frontmen Buđenja Darko Bakić, koji u suradnji s producentom Zvonimirom Dusperom Dusom donosi u hrvatske radijske etere dašak glazbe koja trenutno dominira na svjetskoj glazbenoj sceni.

Nakon singlova “Sve sam znala i prije” i “Sve što pomislim” i suradnje sa sjajnim pjevačicama Mijom Dimšić i Antonelom Doko došao je red i na jedno muško gostovanje – sjajni David Magdić, kantautor iz Varaždina kojeg slobodno možemo nazvati hrvatskim Johnom Mayerom, svojim je prodornim glasom i besprijekornom svirkom Darkovu i Dusperovu viziju bluesa i soula u modernom ruhu digao na još višu razinu i nema sumnje da će “Osjećam laž” osvojiti radijske etere.

“Singl Osjećam laž produkt je sinergije i vizije autorske strane projekta iza koje se krije Darko Bakić, produkcijske strane koju drži Zvonimir Dusper Dus i strane izvođača (pjevača i gitarista) koju sam utjelovio ja. Moderan i drugačiji sonični pristup pjesmi popraćen je duhom bluesa i soula koji dijelimo svi zajedno te sam užasno zahvalan i sretan što je moj glazbeni put započeo na ovakav način, uz ovakve divne ljude”, rekao je David Magdić za kojeg će se definitivno još čuti.

Uz to što se već duže vrijeme bavi glazbom, David je student 3. Godine FOI Varaždin, amjer ekonomika poduzetništva, a osim za Ivančicu, u svojoj je nogometnoj karijeri nastupao i za Varaždin, Zavrč, te Obreš.

„Sviram od svoje 12. godine, negdje oko 10 godina. Ovo mi je prvi službeni singl, uvertira u moja autorska izdanja za Croatia Records“, rekao nam je David.

Foto: Facebook, Croatia Records promo, Eivanec

Povezani Članci

Close