SportVijesti

SPORT Ivan Veštić ostaje na čelu Hrvatskog atletskog saveza – delegat na skupštini i Josip Jakop iz Trkačkog kluba Ivančica

Nakon organizacije ekipnog i pojedinačnog Državnog prvenstva u Planinskom trčanju u 2016. i 2017., u narednoj godini, kada Trkački klub Ivančica slavi deset godina postojanja, 'otvorila' se mogućnost ponovnog organiziranja tih prvenstava

Zagreb – Na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu održana je Izborna Skupština Hrvatskog atletskog saveza na kojoj je za predsjednika u mandatu 2018-2012 izabran dosadašnji, prof. Ivan Veštić.

Skupštini je od 126 delegata koliko ju tvori, nazočilo njih 76, a među njima i predsjednik Trkačkog kluba Ivančica Ivanec, Josip Jakop.

Nakon organizacije ekipnog i pojedinačnog Državnog prvenstva u Planinskom trčanju u 2016. i 2017., u narednoj, 2019., godini kada Trkački klub Ivančica slavi deset godina postojanja, ‘otvorila’ se mogućnost ponovnog organiziranja spomenutih prvenstava.

Plan je da to bude u sklopu 27. izdanja tradicionalne utrke Ivanščica 2019. u spomen na Milana Cahuna, no za preuzimanje te obaveze, Klub će se morati usaglasiti s gradom Ivancem i Zajednicom sportskih udruga Grada Ivanca.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close